Elk binnenhuisproject vereist een specifieke aanpak en inkleding, afgestemd op de wensen van de bewoners, de mogelijkheden van de ruimtes en de sfeer van het huis en de ruimte in kwestie. Als maatwerkspecialist hebben wij alles in huis om uw interieur op de gepaste manier aan te kleden. Van een nauwkeurige opmeting, over de keuze van het geschikte materiaal tot een vakkundige plaatsing. Wij maken graag van uw huis een warme thuis, door de juiste keuze van uitvoering en materialen, geheel in overeenstemming met uw wensen.

Zo werd bij dit project gebruik gemaakt van dwars geschuurd parket om extra reliëf te creëren. De kamerhoge deuren met glas en blokkaders zijn een uitstekende “optische” keuze. De ruimte krijgt op die manier een ruimere aanblik.

Aarzel dus vooral niet om langs te komen in één van onze showrooms en laat u adviseren en bijstaan in uw keuze. Wij lichten graag alle mogelijkheden toe, zodat u overtuigd van uw keuze kan uitkijken naar een tijdloze en stijlvolle interieuroplossing.

<!--:nl-->9U5A1639x<!--:-->
<!--:nl-->9U5A1554x<!--:-->
<!--:nl-->Untitled_HDR3<!--:-->
<!--:nl-->9U5A1574x<!--:-->
<!--:nl-->9U5A1627x<!--:-->
<!--:nl-->9U5A1602x<!--:-->
<!--:nl-->9U5A1620x<!--:-->
<!--:nl-->9U5A1616x<!--:-->