D’HONDT is dé specialist voor binnendeuren, trappen en parket en staat bekend voor kwalitatieve producten en een complete service. Maar dat wist u vast al. Maar wist u ook dat u bij D’HONDT terecht kan als u op zoek bent naar kwaliteitsproducten en zelf voor de plaatsing zorgt?

U geniet van de vakkennis van D’HONDT, maar kiest voor een andere service en prijs. Bent u zelf handig of kent u een vakman die de plaatsing doet, dan voorzien we u graag van een deur, trap of parket van de bovenste plank.

Kom dus zeker eens bij ons langs, wat uw plannen voor uw interieur ook zijn. Bij D’HONDT hebben we een oplossing voor elk plan en elk interieur.

Onze vakmensen zijn 100% D’HONDT specialisten. Van advies, over opmeting en maatwerk, tot plaatsing: alles wordt met de grootste kennis van zaken uitgevoerd. Maar ook als u bij ons enkel het product koopt, bent u zeker van een bijzonder degelijk aanbod.

VOORDELEN zelf plaatsen VOORDELEN full service door D’HONDT
Degelijke standaardproducten Maatwerk
Eigen plaatsing Gratis opmeting en levering
Levering mogelijk Gratis advies op de werf
2 jaar garantie Plaatsing door de D’Hondt vakman
10 jaar garantie

Aarzel dus zeker niet om even binnen te stappen in een van onze showrooms. We stellen ons service met plezier af op uw interieurproject.

Mailing-DYI_NL
Mailing-DYI_FR