D’HONDT opende net een nieuwe toonzaal in Waver, kortbij Brussel en vlakbij de E411, dus makkelijk bereikbaar. Zo breidt ons netwerk steeds verder uit om onze service naar u als klant toe verder te kunnen optimaliseren.
Er is steeds een D’HONDT showroom in uw buurt…
We nodigen u dan ook graag uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen. We zijn als Belgische fabrikant immers de specialist voor uw deuren, trappen en parket. In alle maten, stijlen en sferen.

We tellen intussen 16 showrooms, breed verspreid en allen zeer vlot bereikbaar.
Onze interieurspecialisten staan ter beschikking met vakkundig advies. Bij D’HONDT staan de deuren altijd wagenwijd open. Want zonder inspiratie, geen plannen…

In Zaventem kreeg de showroom een volledige make-over. Tegen 26 april zal de showroom  in een nieuw kleedje zitten en zetten we  ook hier onze deuren open. Het loont vast en zeker de moeite om eens langs te komen. Bovendien geniet u op zaterdag 26 april van speciale voorwaarden en een geschenk bij bestelling of het aanvragen van een offerte (lees hier meer). Uiteraard bent u op elk ander moment ook hartelijk welkom.

Het lukt u niet meteen om langs te komen?
U heeft amper  tijd of de gelegenheid om in een van onze showrooms langs te komen? Dan komen we naar u toe op een moment dat het u past. Aarzel niet om ons te contacteren via de showroom in uw buurt en we prikken meteen een afspraak.

D’HONDT maakt graag werk van uw interieur.

Showroom-Waver