Onopvallende deuren, opvallend veel mogelijkheden

– blokdeuren of onzichtbare deuren, behoren meer en meer tot de hedendaagse architectuur –

Uw huis, uw project, uw interieur of uw thuis. Ieder probeert er zijn of haar eigen ziel, stijl en karakter in te steken. De architectuur maar ook de afwerking, inrichting en materiaalkeuze zijn uitermate bepalend voor de uitstraling van uw interieur.

Meer en meer zijn blokdeuren of onzichtbare deuren gewenst voor bepaalde projecten. Ze maken meer deel uit van de architectuur. Zo wordt uw deur, wand en deel van het groter geheel. Kamerhoog, extra breed, met of zonder handgreep… dat bepaalt u, zodat dit feilloos in uw concept past.

De mogelijkheden zijn heel erg uitgebreid. Met ingepleisterde profielen (oblique heten wij dat), specifieke draairichtingen, gelijk- of achterliggend met plint of muur …. Te talrijk om ze allemaal te omschrijven. Op onze site vindt u het volledige overzicht.

Belangrijk is dat u zich goed laat adviseren voor uw keuze. Met onze jarenlange ervaring als fabrikant van binnendeuren bent u bij D’HONDT Interieur beslist aan het goede adres. In onze showrooms kan u perfect alle modellen bekijken en ons team interieurspecialisten gidst u graag doorheen de veelheid van het aanbod.

Materialen, technische uitvoering, voor- en nadelen van bepaalde systemen, of kortom wat u best passend en haalbaar vindt om uw project helemaal naar uw wensen uit te voeren, wij maken het bij D’HONDT Interieur op maat van uw plannen. Want standaard of maatwerk, wij hebben er beiden een jarenlange traditie en ervaring in.

Net daarom zit u goed bij D’HONDT Interieur. Wij verwelkomen u graag in één van onze 16 showrooms in België.

hoofdbeeld_blog
hoofdbeeld_blog_FR