De keuken is vaak het epicentrum van uw woning. Niet alleen is dit vaak dé ‘ontmoetingsplek van uw woning, het is ook vaak de plaats waar men vaak vertoeft en veel tijd doorbrengt. Al dan niet aan tafel of aan de kook met vrienden, partner, of het gezin… Hier wil u graag een huiselijke sfeer creëren. En dat is maar goed ook. Een geschikte vloerbedekking speelt hier natuurlijk ook een belangrijke rol.

Bij D’HONDT vindt u een uitgebreid aanbod parket, met een ruime keuze houtsoorten, afwerkingen, sorteringen,afmetingen, … Want in tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat is parket prima geschikt voor de keuken. Het zorgt voor een warme, gezellige sfeer  en  geeft u, uw gezin of uw gasten ook meteen dat gezellige thuisgevoel.

D’HONDT heeft ongetwijfeld de juiste houten vloerbekleding voor uw project of keuken. Onze vakkennis stellen we ten dienste van uw plannen, ideeën of vragen. Kom dus vooral even  langs in een van onze 16 showrooms en we komen vast tot een ideaal recept voor parket in uw keuken.

P-AB-Owt_REA4
P-C-Oha_REA3
P-D-Olgerw_REA6
_REA7
P-NAT-En_REA3
P-NAT-Oew_REA1
P-NAT-Owt_REA3
P-NOn_REA5
P-XXXL-Owt_REA2