Op deze blog en onze website vindt u heel wat info en inspiratie over onze deuren, trappen en parket. Graag willen we u verschillende ideeën en suggesties aanreiken. Naast beelden van uiteenlopende realisaties vindt u op de website ook heel wat praktische en technische info.

Ontdek onze laatste nieuwigheden en producten …

Voor de concrete invulling en uitwerking van uw wensen en plannen nodigen we u echter graag uit in een van onze 15 showrooms. Onze medewerkers nemen hier graag de tijd voor u om u te helpen met vakkundig advies en al uw vragen of wensen over uw interieurproject. Hier vindt u inspiratie, maar ook advies. Hier ontdekt u onze nieuwste producten en kunnen we u helpen uw keuze te maken. Zo worden uw interieurplannen werkelijkheid. Kan u niet langskomen tijdens de openingsuren, dan kan u ook een afspraak maken om uw plannen te bespreken. Dan komen we bij u langs op een voor u geschikt tijdstip.

Kom dus zeker langs of neem contact met ons op als u op zoek bent naar deuren, trappen of parket voor uw interieur. We vinden vast een passende oplossing voor uw plannen.

<!--:nl-->DHO-Vlaggen1<!--:-->