Als Belgische fabrikant van binnendeuren, trappen en parket heeft D’HONDT een bijzonder ruim en veelzijdig gamma. Jarenlange ervaring en een doorgedreven marktkennis zorgen ervoor dat we een brede en klare kijk hebben op interieurprojecten.

Hoe u uw interieurplannen ook ziet, we matchen uw visie steeds met een sterke knowhow en vakkennis, kwalitatieve producten en een perfecte afwerking. Reeds heel wat bouwers en verbouwers vonden de weg naar D’HONDT, met een sterk eindresultaat.

Deze producten vormen onze koplopers:

Blokdeur

Deuren die werkelijk naadloos bij het interieur aansluiten. Zonder zichtbaar blokkader en met een vlak deurpaneel creëren deze een strakke sfeer in uw interieur.

Z-trap

Z-treden geven uw trap een unieke aanblik. Stijlvol, maar net dat tikkeltje anders.

Rustieke parket in oliewit

Parket bestaat in een waaier aan houtsoorten en uitvoeringen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een rustieke parket in oliewit heeft een erg natuurlijke uitstraling en brengt de warmte van hout in uw interieur.

Kom zeker eens langs in een van onze showrooms met uw plannen, vragen of ideeën. Het interieurteam van D’HONDT maakt met plezier werk van uw project.

D-VL-100-L_REA1
D-VL-100-L_REA9
D-VL-100-L_REA13
D-VL-100-L_REA18
D-VL-100-L_REA20
P-AB-Owt_REA1
P-C-Owt_REA1
P-C-Owt_REA5
P-D-Owt_REA7
P-NAT-Owt_REA2
T-Z_REA7
T-Z-L11_REA4
T-Z-L12_REA5
T-Z-Lhg_REA4
T-Z-Lhgzw_REA1