Toveren met metaal

Voor al uw binnendeuren, trappen en parket is D’HONDT reeds decennialang dé referentie. Vaak in uitvoeringen in hout of glas, maar sedert enige tijd gaan we ook helemaal voor metaal in het interieur. Onze vakkennis hierin gaat ver. Dé talrijke mooie realisaties en producten zullen u vast overtuigen. Van smeedijzeren deuren met glas, tot trappen in metaal voor zowel binnen of buitengebruik en al dan niet in combinatie met andere materialen.

Kortom, aan u de keuze, want geen deur of trap of we maken ‘m voor u bij D’HONDT. Modern, design of toch eerder een landelijke stijl? Origineel, helemaal anders, of toch eerder traditioneel en tijdloos? Kom ons aanbod deuren en trappen met metaal ontdekken in onze showrooms. Wat we nog niet realiseerden, maken we graag voor u. Zonder gekke prijzen, in haalbare voorstellen. Want D’HONDT is net ook sterk in maatwerk.

Zie je het anders?

Werkt u samen met een architect of heeft u een eigen ontwerp in gedachten? Kom langs met uw plannen en we helpen ze graag omzetten in haalbare voorstellen. Net zoals al onze andere producten wordt alles in de eigen atelier gemaakt en dat met het allerbeste staal. En daar zijn we best trots op. Met POEDERCOATING in de door u gewenste kleur. In overeenstemming met onze missie koppelen we bij D’HONDT graag creativiteit aan kwaliteit in haalbare voorstellen.

Showrooms als inspiratiebron

Bekijk hier alvast enkele projecten met metaal, maar komt u vooral langs in onze showrooms voor meer informatie en inspiratie. U zal versteld staan van ons aanbod en de mogelijkheden.

D-SMEED-P_REA1
D-SMEED-D_REA5
D-SMEED-S_REA3
T-ST-Lsm_REA3
D-SMEED-D_REA6
T-PARIDE-O-L12_REA9
D-SMEED-D_REA3
D-PL-planchettev_REA3
D-pl-Sretro-Eb_REA1
T-PARIDEMET-L23_REA2