(Ver)bouwplannen?

(Ver)bouwplannen? Kom langs bij D’HONDT

Heeft u plannen om te bouwen of te verbouwen? Zijn uw plannen nog niet meteen concreet, maar droomt u wel van een make-over van uw interieur? Dan moet u voor uw binnenschrijnwerk absoluut even langslopen in een van onze D’HONDT inspiratieshowrooms.

Bij D’HONDT zetten we graag onze schouders onder uw interieurprojecten. We staan u bij in het uitwerken en concretiseren van uw droombeeld voor uw interieur. Voor alle mogelijke stijlen, sferen en toepassingen hebben we immers een ruim en degelijk aanbod deuren, trappen en parket.
Uw ideeën en plannen zijn onze ingrediënten om een interieur naar uw smaak en zo nodig op maat te creëren.

Ook als architect of projectontwikkelaar kan u bij ons terecht. D’HONDT is specialist in maatwerk en dus uw ideale schrijnwerker voor binnenhuis. Onze ervaring en vakkennis en uiterst ruim aanbod stellen we graag ter beschikking. Daarbij zorgen we ook voor een persoonlijke opvolging. 1 op 1, zo weet u zeker dat uw project of plan strak en persoonlijk opgevolgd wordt.

Kortom, D’HONDT is dé uitvoerder bij uitstek voor uw binnenschrijnwerk.

Droom alvast van uw interieur op onze blog, of kom inspiratie opdoen in een van onze 16 showrooms. U vindt vast en zeker de deur, trap of parket die naadloos in uw interieurconcept past. Of we maken ze voor u, op maat van uw plan uiteraard. Want op maatwerk staat bij D’HONDT geen meerprijs.

T-L_REA8
P-SEL-Ogr_REA6
D-VL-100-L_REA8
D-VL-100-L_REA1
T-BLOK_REA1
P-C-Owt_REA2
P-SEL-Ogr_REA8
D-VL-100-L_REA11
D-VL-100-L_REA9